Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Νεκρή εντοπίστηκε η 53χρονη που εξαφανίστηκε μετά τη θεομηνία


Τραγικός επίλογος στην υπόθεση της εξαφάνισης της 53χρονης Σταυρούλα Πιπέρα, η οποία...


 αγνοούνταν από τις 7 Σεπτεμβρίου έπειτα από τη σφοδρές καταιγίδες που έπληξαν τον Θερμαϊκό.
Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού εντοπίστηκε νεκρή σε παραλία στο Ποσείδι Χαλκιδικής.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
''Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της 53χρονης Σταυρούλας Πιπερά για τον αδόκητο θάνατό της. Η εκλιπούσα είχε εξαφανιστεί στις 07/09/16 στη Νέα Μηχανιώνα Θεσ/νίκης, όταν η σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή σχεδόν σκέπασε το αυτοκίνητό της. Στις 13/09/16 ενεργοποιήθηκε ο κοινωνικός συναγερμός OMNIBUS ALERT για τον εντοπισμό της, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια αξιόπιστη μαρτυρία στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus 801-700-7707. Τελικά, η σωρός της εντοπίσθηκε από άνδρες του Λιμενικού Σώματος στις 18/09/16 σε θελάσσια περιοχή του Ποσιδείου Χαλκιδικής''.
Η σορός της άτυχης Σταυρούλας Πιπερά μεταφέρθηκε στα Ν. Μουδανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.