Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Πυργιώτης έκανε 600 χλμ για να δει λίγο την καψούρα του


Υπάρχουν και μεγάλες καρδιές στον Πύργο. Τεράστιες θα λέγαμε. Ένας ελεύθερος επαγγελματίας διάνυσε...


 χθες περισσότερα από 600 χιλιόμετρα για να αντικρίσει μόνο για λίγη ώρα την μεγάλη του καψούρα... Ο νεαρός, τσαχπίνης και αγαπησιάρης πρωταγωνιστής της ιστορίας, έφυγε το μεσημέρι της Τετάρτης από τον Πύργο και γύρισε νωρίς το βράδυ από την Αθήνα.
Ο στόχος ήταν να δει τα όμορφα μάτια της γυναίκας που τον γοήτευσε. Περισσότερα για το δίωρο ραντεβού σε κεντρική καφετέρια της Αθήνας, δεν μάθαμε όμως το ότι πήγε κι ήρθε, μόνο και μόνο για τα μάτια του έρωτά του, ήταν κάτι που διαδόθηκε χθες το βράδυ σε στέκια του Πύργου.
Τώρα αν τα δρομολόγια συνεχιστούν ή ο ένας από τους δύο μετακομίσει Πύργο – ή Αθήνα, δεν ξέρουμε, πάντως είναι σίγουρο πως εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που καταπίνει τα χιλιόμετρα σαν στραγάλια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.