Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Προκηρύσσονται 6.328 θέσεις σε 34 δήμους


Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προκήρυξη για 6.328 θέσεις, οχτάμηνης απασχόλησης, σε 34 δήμους-θύλακες υψηλής...


 μακροχρόνιας ανεργίας, που δημιουργούνται, στο πλαίσιο της νέας γενιάς προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας.
Η Διαχειριστική Αρχή του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και Δια Βίου Μάθηση» ενέταξε το Τεχνικό Δελτίο της συγκεκριμένης Πράξης και αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα η ανάρτηση της πρόσκλησης στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, οι 34 Δήμοι που εντάσσονται, σε αυτή τη φάση, στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας είναι ανά Περιφέρεια οι κάτωθι: α) Αττικής: Ίλιου, Πετρούπολης, Αγ. Βαρβάρας, Λαυρεωτικής, Νίκαιας-Αγ. Ιων. Ρέντη, Αχαρνών, Μεγαρέων, Αιγάλεω, β) Κεντρικής Μακεδονίας: Λαγκαδά, Νεάπολης-Συκεών, Δέλτα, Θεσσαλονίκης, Νάουσας, Χαλκηδόνας, Κιλκίς, Βέροιας, γ) Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενών, Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς, δ) Δυτικής Ελλάδας: Πύργου, Ήλιδας, Ναυπακτίας, Πατρέων, ε) Ηπείρου: Πρέβεζας, στ) Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης: Ξάνθης, Αλεξάνδρειας, Δράμας, Ορεστιάδας, ζ) Θεσσαλίας: Καρδίτσας, Τρικκαίων, η) Στερεάς Ελλάδας: Λαμιέων, Λιβαδέων, Κύμης-Αλιβερίου.
Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους 274 Δήμους της χώρας, υπενθυμίζεται ότι στόχος είναι, μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, να έχει ολοκληρωθεί, από πλευράς των Δήμων, η διαδικασία καταγραφής και ένταξης των έργων και των ειδικοτήτων στην ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Εργασίας, προκειμένου έως τα τέλη Οκτωβρίου να εκδοθεί η πρόσκληση για την πρόσληψη 23.000 μακροχρόνια ανέργων, ώστε να τοποθετηθούν στις θέσεις τους εντός Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.