Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Πάτρα: 71χρονος απειλούσε με σουγιά γυναίκες για να τις υποχρεώσει σε άσεμνες πράξεις


Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από χθες βράδυ ένας 71χρονος που προέτρεπε γυναίκες σε άσεμνες πράξεις και τις απελούσε με σουγιά...


 Ο ηλικιωμένος αναστάτωσε την περιοχή των Προσφυγικών.
Ειδικότερα, έπειτα από καταγγελία παθούσας, αλλά και αναφορές πολιτών συνελήφθη χθες περίπου στις 10 το βράδυ στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου ένας 71χρονος για απειλή, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράβασης του νόμου περί όπλων.
Φέρεται ότι αρχικά πλησίασε μια 13χρονη Ρομά στην οποία πρότεινε άσεμνες πράξεις κι όταν εκείνη αρνήθηκε, ο 71χρονος την απείλησε με σουγιά. Η ανήλικη το έβαλε στα πόδια, αλλα εκείνος εξακολούθησε την ίδια τακτική πλησιάζοντας μια 30χρονη που περπατούσε σε κοντινή απόσταση.
Η παθούσα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, αναφορές υπήρξαν και από πολίτες, οπότε κινητοποιήθηκε η Άμεση Δράση και συνέλαβε τον 71χρονο, ο οποίος θα οηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.