Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ξηλώθηκαν 87 μέλη των τουρκικών υπηρεσιών πληροφοριών


Οι τουρκικές αρχές απέπεμψαν 87 μέλη των τουρκικών υπηρεσιών πληροφοριών (ΜΙΤ) τα οποία θεωρούνται ύποπτα για διασυνδέσεις...


 με την αδελφότητα του πρώην ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, που κατηγορείται ότι ενορχήστρωσε την απόπειρα του στρατιωτικού πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου, μετέδωσε σήμερα το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Συνολικά «87 μέλη της ΜΙΤ αποπέμφθηκαν και ποινική έρευνα διενεργείται σε βάρος 52 μεταξύ αυτών», μετέδωσε το Anadolu. Όπως διευκρίνισε το πρακτορείο 141 μέλη της ΜΙΤ έχουν παυθεί και έρευνες σε βάρος 100 μεταξύ αυτών έχουν ολοκληρωθεί.
Είναι η πρώτη φορά που οι υπηρεσίες πληροφοριών αποτελούν στόχο των τουρκικών Αρχών, οι οποίες άρχισαν πρωτοφανείς εκκαθαρίσεις μετά την απόπειρα του πραξικοπήματος ώστε να απαλλαγεί ο κρατικός μηχανισμός από κάθε επιρροή των υποστηρικτών του Γκιουλέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.