Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Η έντονη ενόχληση της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Alpha [video]


Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν η επίσημη καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή της, το απόγευμα της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου 2016...



Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε με θέρμη την Κατερίνα Καινούργιου στο νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα στο Epsilon και της είπε πόσο χαρούμενη είναι που την έχει κοντά της και πόσο καιρό προσπαθούσε μάταια να τη φέρει στην εκπομπή της.

Και τότε η Τατιάνα Στεφανίδου εξήγησε, ότι ο λόγος που δεν πήγαινε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή, είναι επειδή από τον Alpha δεν της έδιναν κανένα πρόσωπο για καλεσμένο στην εκπομπή της.

«Πρώτη φορά τα λέμε τηλεοπτικά και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και τότε η παρουσιάστρια του Epsilon έκανε την αποκάλυψη: «Μα, δε σε άφηναν από τον Alpha. Όποιον παίρναμε τόσα χρόνια… Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τέτοιο μπλόκο από το κανάλι δεν το έχω φάει ποτέ. Δε μου έδιναν έναν άνθρωπο από το κανάλι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.