Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα δήλωση Σαββίδη μέσω... ΑΠΕ για άδειες. Τι λέει για Alpha


Υπονοούμενα για Κοντομηνά: «Απ' όσο φαίνεται [...] μάλλον δεν θα διαπραγματευτούμε μαζί του»...




Στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών και στις εξελίξεις μετά την απόσυρση Καλογρίτσα αναφέρθηκε σήμερα ο πρώτος επιλαχών, Ιβάν Σαββίδης, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι θα αγοράσει την τηλεοπτική άδεια και κλείνοντας, κατά πώς φαίνεται, τα σενάρια εξαγοράς του Alpha -εξέλιξη, την οποία στην ουσία απέδωσε στην στάση του Δημήτρη Κοντομηνά.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Σαββίδης με το ΑΠΕ-ΜΠΕ και ερωτηθείς πότε θα καταβάλει το αντίτιμο για την τηλεοπτική άδεια, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω εκκρεμότητες. Όσον αφορά τη χρηματοδοτική μου ικανότητα, όλα είναι διαφανή. Περιμένω την εντολή, για να καταβάλω αμέσως την πρώτη δόση».

Ερωτηθείς εάν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο κ. Σαββίδης τόνισε: «Απ' όσο φαίνεται από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του, μάλλον δεν θα διαπραγματευτούμε μαζί του».

Και προσέθεσε, μιλώντας με υπονοούμενα: «Απ' όσο κατάλαβα, δεν θα του επιτρέψουν οι φίλοι του να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Σίγουρα έχει την αγωνία του, αλλά πρέπει να μάθει, εκτός από το να κερδίζει, και να χάνει».

«Αν αποτύχω στη συμφωνία (σ.σ. να αγοράσει κάποιο από τα κανάλια που δεν πήραν άδεια, όπως ο Alpha ή το Star) θα αρχίσω από την αρχή την προσπάθειά μου για την ίδρυση νέου τηλεοπτικού καναλιού» είπε ακόμη ο Ιβάν Σαββίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.