Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Η Φώφη Αρχηγός κι ο Σταύρος Επικεφαλής Επικρατείας!


Ο κύβος ερρίφθη για τον... πολιτικό γάμο Φώφης Γεννηματά, Σταύρου Θεοδωράκη...



Την διάλυση του Ποταμιού μέχρι τον Ιανουάριο έχει αποφασίσει ο επικεφαλής του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες και παρά τα όσα ακούγονται περί διαφωνιών του Σταύρου Θεοδωράκη με την προεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί τα έχουν «βρει» και μάλιστα έχει αποφασιστεί η διάλυση του Ποταμιού μέχρι τον Ιανουάριο του 2017.
Τα στελέχη του κόμματος του κ. Θεοδωράκη αναμένεται να μοιραστούν ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ενώ ο πρόεδρος του κόμματος έχει ήδη συμφωνήσει με την κ. Γεννηματά να τεθεί επικεφαλής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, εξασφαλίζοντας έτσι την εκλογή του στις επερχόμενες εκλογές.
Αν και με πρόσφατη συνέντευξη της η Φώφη Γεννηματά φέρεται να κλείνει τον κύκλο του διαλόγου με το Ποτάμι, ο οποίος ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο, εντούτοις το ρήγμα που διαρρέουν κύκλοι των δύο κομμάτων ότι δημιουργήθηκε τις τελευταίες ώρες και είναι πολύ δύσκολο να γεφυρωθεί, δεν φαίνεται ότι είναι μεγάλο.
Μάλιστα, σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι συνεδριάζει και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού στην οποία υπάρχει μεγάλη αναταραχή για το δήθεν ναυάγιο στον διάλογο των δύο σχημάτων.
Στελέχη του κομματος φέρονται διατεθειμένα να ζητήσουν εξηγήσεις από τον κ. Θεοδωράκη, ο οποίος δεν αποκλείεται να να τους ενημερώσει για το ποια είναι πραγματικά η κατάσταση και ποιο θα είναι το μέλλον του κόμματος.

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.