Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Εξωθούσαν στην πορνεία τις ίδιες τις γυναίκες τους!


Απίστευτο κι όμως αληθινό...Όπως αποκαλύφθηκε από έρευνα της αστυνομίας, στην - κατά τα άλλα - εύρωστη Σκανδιναβική χώρα, έχει αναπτυχθεί μεγάλο κύκλωμα προώθησης γυναικών στην πορνεία, από τους ίδιους τους συζύγους και συντρόφους τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα... επιπλέον εισόδημα!
Το μέγεθος της υπόθεσης βγήκε στην επιφάνεια μετά τον εντοπισμό ενός 45χρονου άνδρα, από την περιοχή Västernorrland, ο οποίος εξέδιδε την 25χρονη σύντροφό του. Η κοπέλα ομολόγησε ότι είχε κοιμηθεί με τουλάχιστον 24 άνδρες, παραδίδοντας τα χρήματα στον 45χρονο σύντροφό της.
Μετά την αποκάλυψη της συγκεκριμένης υπόθεσης, η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα, από την οποία προέκυψε ότι ο αριθμός των Σουηδών που εκδίδουν τις συζύγους-συντρόφους τους, είναι εξωφρενικά μεγάλος.
«Τα κίνητρα έχουν να κάνουν με την πολυτελή ζωή ή την αγορά ναρκωτικών από ειδικές περιπτώσεις.
Τα νούμερα είναι πολύ μεγάλα και μας έχουν προβληματίσει πολύ έντονα», δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας.
Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι κάποια από τα περιστατικά αφορούσαν ανήλικες κοπέλες, ενώ σε 10 περιπτώσεις, οι προαγωγοί ήταν γυναίκες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.