Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Έρχονται υπηρεσίες ΚΕΠ και από τα ΕΛΤΑ


Στη διεύρυνση των δραστηριοτήτων τους προχωρούν τα ΕΛΤΑ, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτουν, με...


 στόχο αφενός την εξασφάλιση περαιτέρω ανάπτυξης των οικονομικών τους μεγεθών και αφετέρου την αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών προς τους πελάτες τους.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η Πρόεδρος του Δ.Σ. των ΕΛΤΑ, Ευφροσύνη Σταυράκη, «επειδή η επιστολική υπηρεσία όσο πάει και φθίνει, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα πρέπει, και έχουν τη δυνατότητα, να εισέλθουν σε πολλές υπηρεσίες προκειμένου να εξυπηρετήσουν το κοινωνικό σύνολο, να συμβάλλουν στην ελληνική οικονομία και να εξασφαλίσουν περαιτέρω ανάπτυξη».

Έτσι, σύμφωνα με την κ. Σταυράκη, «τα ΕΛΤΑ θα δραστηριοποιηθούν περαιτέρω σε χρηματοοικονομικά προϊόντα, σε ασφαλιστικά προϊόντα και σε υπηρεσίες εξυπηρέτησης του πολίτη, υπηρεσίες ΚΕΠ, όπως τις λέμε και που επιδίωξή μας είναι να γίνονται μέχρι και κατ’ οίκον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.