Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ρομά πυροβόλησαν κατά αστυνομικών της ΔΙΑΣ στον Ασπρόπυργο


Πυρά από καραμπίνα δέχτηκαν στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που επιχείρησαν να...


 ελέγξουν τους επιβάτες ενός οχήματος που απασχολούσε στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.
Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν μια φορά στο αέρα προκειμένου να απομακρυνθεί πλήθος Ρομά που τους επιτέθηκε με πέτρες και ξύλα μόλις έφτασαν στο σημείο.
Όλα ξεκίνησαν λίγη ώρα νωρίτερα όταν 4 αστυνομικοί που επέβαιναν σε δυο μοτοσυκλέτες επιχείρησαν να σταματήσουν αυτοκίνητο που απασχολούσε, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Λιόσια, προκειμένου να τον ελέγξουν.
Ο οδηγός του οχήματος όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και κατευθύνθηκε στο καταυλισμό Ρομά του Ασπροπύργου.
Ένας εκ των Ρομά εκεί μόλις τους είδε, πυροβόλησε στον αέρα, ενώ δεκάδες άλλοι κινήθηκαν εναντίον τους με πέτρες και ξύλα.
Ένας εκ των αστυνομικών πυροβόλησε στον αέρα σε μια προσπάθεια διάλυσης του πλήθους που κινούνταν απειλητικά προς το μέρος τους. Τελικά λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί αποχώρησαν απο το σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.