Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Οι φασιστο-κλώνοι του Πολάκη


Οι αναρτήσεις του νέου φασιστο-κλώνου του Πολάκη και η κωλοτούμπα μετά την κατακραυγή...



Ως αυτόκλητος υπερασπιστής του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, εμφανίστηκε ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Παρθένης που δηλώνει «αριστερός» επιτίθεται με αχαρακτήριστες εκφράσεις κατά όσων επιτέθηκαν στον κ. Πολάκη για τις αναρτήσεις του κατά δημοσιογράφων.

Ο Δημ. Παρθένης με ορολογία που θυμίζει πολύ την αντίστοιχη του αναπληρωτή υπ. Υγείας κατηγορεί εκπροσώπους των ΜΜΕ μεταξύ άλλων ως «άνανδρους», «αστοιχείωτους» «κούτσουρα» που «σέρνονται σαν τα φίδια καιροφυλακτόντας να δαγκώσουν». Και καταλήγει με την επωδό προς τους δημοσιογράφους: «Αντε απαυτωθείτε αλήτες, σας ξέρουμε καλά».



Η μεγάλη κωλοτούμπα

Μετά την κατακραυγή  μαζεύει μετά τη χυδαία υπεράσπιση Πολάκη με αχαρηκτήριστες εκφράσεις κατά των δημοσιογράφων, που έκανε ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων, Δημήτρης Παρθένης.
Ο κ. Παρθένης χαρακτηρίζει «ατυχείς» τις εκφράσεις που χρησιμοποιήσε κατά εκπροσώπων των Μέσων Ενημέρωσης θέλοντας να υπερασπιστεί τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη. 
Με σημερινή ανάρτησή του στο Facebook σημειώνει ότι λειτούργησε ως ιδιώτης και πέρα από τον θεσμικό του ρόλο και αναφέρει:
Διεξαγουμε εναν ασταματητο αγωνα για να στηριξουμε τη δημοσια υγεια και τον ανωνυμο ασθενη. Σε συνθηκες εξαιρετικα δυσχερεις, προσπαθουμε να δημιουργησουμε πορους περιοριζοντας τη διαφθορα. Δεχομαστε καθημερινα συνεχεις επιθεσεις.
Στην τελευταια μου αναρτηση προσπαθωντας να υπερασπιστω τα πιστευω μου και τους υπουργους της κυβερνησης λειτουργησα και εκφραστηκα σαν ιδιωτης και περα απο το θεσμικο μου ρολο με τον οποιο δε συναδει ειδικα η κατακλειδα της συγκεκριμενης αναρτησης.
Με την εννοια αυτη θεωρω ατυχεις απο μερους μου τις σκληρες εκφρασεις που χρησιμοποιησα.
Δημητρης Παρθενης
Διοικητης του Νοσοκομειου Τρικαλων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.