Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Ζόμπι η Χίλαρι Κλίντον!


Το περιοδικό «National Enquirer», σε ένα σοκαριστικό εξώφυλλό του, παρουσιάζει την Χίλαρι Κλίντον ως... ζόμπι, ενώ...




στο ρεπορτάζ του υποστηρίζει ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ, έχει υποστεί τρία εγκεφαλικά και έχει προβλήματα στο ήπαρ και τις θρομβώσεις της! Με λίγα λόγια είναι... θαύμα που ζει!

Όλα αυτά στο ειδικό αφιέρωμα του επόμενου τεύχους, όπου το γνωστό κουτσομπολίστικο περιοδικό υποστηρίζει ότι έχει πρόσβαση στον ιατρικό φάκελο της Κλίντον...
"Τα 10 φονικά μυστικά που κάθε Αμερικανός πρέπει να γνωρίζει" είναι ένα από τα θέματα που αναλύει, επισημαίνοντας πως αποκαλύπτεται επιτέλους ο πλήρης ιατρικός φάκελος της Χίλαρι Κλίντον.

Ενώ η υγεία της είναι επιβαρυμένη, γνωστός γιατρός ισχυρίστηκε πως μπορεί να δηλητηρίασαν την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για το προεδρικό αξίωμα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
Ο διάσημος παθολόγος Bennet Omalu έγραψε στο Twitter πως θα πρέπει το επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον να πραγματοποιήσει τοξικολογικές εξετάσεις γιατί είναι πιθανό να δηλητηριάστηκε. "Όλα είναι πιθανά", σημείωσε ο γνωστός παθολόγος, σημειώνοντας πως θα μπορούσε να εμπλέκεται ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η Χίλαρι Κλίντον αναμένεται να επιστρέψει στην προεκλογική εκστρατεία στα τέλη της εβδομάδας και όλοι περιμένουν να δουν αν όλη αυτή η ιστορία θα την ευνοήσει δημοσκοπικά ή θα μπει «ταφόπλακα» στα σχέδιά της να εκλεγεί πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.