Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Πιάστηκε η σπείρα που έκλεβε αγροτικά


Τέλος στη δράση της συμμορίας που έκλεβε αυτοκίνητα έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, οι οποίοι το πρωί του Σαββάτου έπιασαν...τρεις από τους δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα την Κυριακή και παραπέμφθηκαν για απολογία στον ανακριτή Λαμίας.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για πολυμελή σπείρα, γύρω στα 15 άτομα, οι οποίοι είναι Ρομά, από Λαμία και Αττική. Εκτός από τους συλληφθέντες έχουν ταυτοποιηθεί και άλλα μέλη της σπείρας τα οποία αναζητούνται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κλέφτες είχαν αδυναμία στα αγροτικά Toyota Hilux, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είχαν κλέψει κι άλλες μάρκες, ενώ είχαν κάνει και κλοπές σε σπίτια.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας έχουν εξιχνιάσει πάνω από 10 περιπτώσεις κλοπών στη Φθιώτιδα και συνεχίζουν την έρευνα για να δουν πόσα χτυπήματα έχουν κάνει ακόμα και σε ποιες άλλες περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.