Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Λεβέντης εναντίον Μητσοτάκη - δεκανίκι του Τσίπρα


«Μέχρι να κάνουμε κυβέρνηση 250 βουλευτών, οι μεσσίες θα κάνουν πασαρέλα»...






«Με τη σημερινή του συνέντευξη στη ΔΕΘ ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε τη γύμνια και την ανυπαρξία του», αναφέρει, σε ανακοίνωση Τύπου, η Ένωση Κεντρώων και προσθέτει: «Από την κοστολόγηση που μας είχε υποσχεθεί περάσαμε στα παχιά λόγια και την φαύλη γλώσσα. Και σ΄ανώτερα Κυριάκο».

Σε άλλη ανακοίνωση σχετικά με τη χθεσινή ομιλία τού προέδρου της ΝΔ, δηλώνει ότι «ο λόγος του ήταν διχαστικός». «Κάτω από ένα περιτύλιγμα δήθεν ειλικρίνειας κρύβεται η ανυπαρξία βούλησης και προγράμματος στη ΝΔ. Σιγά-σιγά ο κύριος Μητσοτάκης θα περάσει από το "υποσχόμαστε κάποια πράγματα" στο "υποσχόμαστε τα πάντα" και τότε θα ξεπεράσει σε υποσχέσεις τον κύριο Τσίπρα τον οποίο τώρα με ευκολία κατηγορεί», προσθέτει η Ένωση Κεντρώων και καταλήγει:

«Καλό είναι αντί να χάνουμε χρόνο με τους μεσσίες παλιούς και νέους να αποφασίσουμε να κάνουμε μια μεγάλη κυβέρνηση 250 βουλευτών, μήπως ο έρημος τόπος μας δει μια άσπρη μέρα. Μέχρι τότε οι μεσσίες θα κάνουν πασαρέλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.