Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

Αγριεύει ο καιρός την Δευτέρα


Σημαντική μεταβολή του καιρού προβλέπεται από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας και από τα βορειοδυτικά, με πτώση της θερμοκρασίας, κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται...
τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους 6 έως 7 Μποφόρ.

Τα παραπάνω φαινόμενα ενδέχεται να εκδηλωθύν στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και πιθανώς τη Δυτική Στερεά πρόσκαιρα και την Κυριακή. Σύμφωνα με έκτακτο δελτίου επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, θα επηρεαστούν:

1. Τη Δευτέρα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά η Μακεδονία, η Θράκη και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.

2. Την Τρίτη τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος, η Θράκη, η ανατολική νησιωτική χώρα και πιθανώς πρόσκαιρα οι υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές. Από το απόγευμα προβλέπεται σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.