Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Αναβάλλεται η πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού λόγω αποχωρήσεων


Αναβάλλεται η πρεμιέρα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού λόγω ξαφνικών αποχωρήσεων...Από την εκπομπή αποχώρησε η αρχισυντάκτρια Αγγελική Γιαννακοπούλου, η οποία έχει κάνει κοντρόλ στους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά, Μάρκο Σεφερλή, Ντορέττα Παπαδημητρίου και σε άλλους.
Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εφημερίδα Freddo, η Αγγελική Γιαννακοπούλου είχε συμφωνήσει με έναν διόλου ασήμαντο μισθό, ωστόσο μετά τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών, δεν υπέγραψε συμβόλαιο καθώς «πάγωσαν» οι διαδικασίες. Η ίδια εμφανίστηκε για λίγες ημέρες στο γραφείο της, όμως μετά τις πρώτες συσκέψεις αποφάσισε να αποχωρήσει. Με την παρουσιάστρια διατηρούν καλές σχέσεις, καθώς οι λόγοι της αποχώρησης της δεν έχουν να κάνουν με εκείνη.
Ο ερχομός της από το MEGA έφερε και τον Κωνσταντίνο Αρκά, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει κι εκείνος, την δημοσιογράφο Κατερίνα Πόθα, η οποία παραμένει στην ομάδα και τη βοηθό αρχισυντάκτριας Δέσπονα Γρηγοροπούλου, η οποία παραμένει ως βοηθός αρχισυντάκτη του Βασίλη Δρυμούση.
Όσο για την Χριστίνα Πολίτη, η κοσμικογράφος παραμένει στην εκπομπή και ξεκαθαρίζει στην εφημερίδα Freddo: «Τη Ναταλία δεν την κρεμάμε κι όταν λέμε κάτι το κάνουμε. Βγήκε κάτι το οποίο δεν ισχύει και ο καθένας γράφει ό,τι θε΄λει από το κεφάλι του. Η Αγγελική Γιαννακοπούλου ναι, αποχώρησε, όμως εγώ δεν έχω αποχωρήσει από πουθενά. Κανένα συμβόλαιο δεν έχει γίνει διότι το Epsilon είναι ένα από τα κανάλια που δεν έχουν άδεια. Τι συμβόλαιο να κάνω; Προχωράμε με τις συνθήκες ενός καναλιού που δεν έχει πάρει άδεια, απλά περιμένουμε με τα νέα δεδομένα να διαπραγματευτούμε με βάση τη νέα τάξη πραγμάτων».
Μετά τις ανακατατάξεις με τους συνεργάτες της, η Ναταλία Γερμανού θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.