Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Αλεξιάδης: Θα πληρώσει ΕΝΦΙΑ και το Χαμόγελο του Παιδιού


Παρά τα λόγια συμπάθειας δεν υπάρχει αμεση δυνατότητα απαλλαγής του Χαμόγελου του Παιδιού από την καταβολή του ΕΝΦΙΑ...


Ο Τρύφων Αλεξιάδης δεν άφησε περιθώρια επίλυσης του ζητήματος κατά την απάντηση του σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου. Δεν υπάρχει λίστα που να διαχωρίζονται φιλανθρωπικές οργανώσεις από γενικώς νόμιμα πρόσωπα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα για να απαλλάσσουμε τα φιλανθρωπικά ιδρύματα, απάντησε.
Έσπευσε πάντως να διαβεβαιώσει ότι επειδή ακριβώς η κυβέρνηση γνωρίζει το σημαντικό έργο που επιτελούν αυτά τα ιδρύματα θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο. «Μακάρι να μπορούσαμε να απαλλάξουμε αυτά τα ιδρύματα, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να εφαρμόσουμε αυτές τις ρυθμίσεις και προσπαθούμε να το κάνουμε όσο πιο δίκαια μπορούμε», είπε.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με την αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Θεανώ Φωτίου θα εντοπιστούν τα νομικά πρόσωπα που ασκούν φιλανθρωπικό έργο, θα προχωρήσουμε στην πιστοποίηση τους και θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα, διαβεβαίωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.