Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα με τις άδειες των καναλιών


Οι 4 μεγάλοι νικητές στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, μπορεί να κέρδισαν μια μάχη (τη μητέρα των μαχών), αλλά δεν έχουν κερδίσει ακόμα τον πόλεμο...



Τα επιχειρηματικά σχήματα των τεσσάρων θα περάσουν από επανέλεγχο των οικονομικών τους.

Αν κατά την κρίση της επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού τα επίμαχα στοιχεία δεν δικαιολογούν τον τρόπο απόκτησης των χρηματικών ποσών τότε θα ζητηθούν πρόσθετα δικαιολογητικά.

Οι υπερθεματιστές από προσωρινοί θα μετατραπούν σε οριστικούς εφόσον δεν διαπιστωθεί κάτι στα στάδια επανεξέτασης του πόθεν έσχες. Αν όμως υπάρξει πρόβλημα, τότε θα τον διαδεχθεί ο επιλαχών πλειοδότης από την λίστα κατάταξης σε φθίνουσα σειρά, βάση της υψηλότερης προσφοράς όλων των φάσεων που υπέβαλλαν οι συμμετέχοντες.

Ταυτόχρονα θα ξεκινήσει η χρονική περίοδος στην διάρκεια της οποίας θα μπορούν να υποβληθούν τυχόν ενστάσεις και προσφυγές με την μορφή των ασφαλιστικών μέτρων. Ο κάθε αδειοδοτημένος θα πρέπει να καταβάλλει την πρώτη από τις τρεις ισόποσες δόσεις του τιμήματος εντός 15 ημερών και τις άλλες δυο εντός 12 και 24 μηνών. Οι άδειες χορηγούνται εντός 90 ημερών από την κατακύρωσή τους και έχουν ισχύ 10 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.