Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΕΣΗΕΑ... καλωσορίζει τον Κουφοντίνα!


Ανήμερα της θλιβερής επετείου δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη από τους τρομοκράτες της 17Ν, ο γνωστός δημοσιογράφος και μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, Χρήστος Μαζανίτης, προχωρά σε μία απίστευτη δημόσια καταγγελία...




Το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να παραχωρηθεί η αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ορόφου για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κουφοντίνα!

Αναλυτικά, η καταγγελία του κου Μαζανίτη:

Σήμερα συμπληρώνονται 27 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη. Μαύρη επέτειος για την Δημοκρατία. Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος ήταν ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Μπακογιάννη, εκείνος πρότεινε τις επιθέσεις στους Γ. Πέτσο και Π. Μπακογιάννη. Οι υπόλοιποι συμφώνησαν. Δράστες της πισώπλατης δολοφονίας Μπακογιάννη, ήταν οι Δημήτρης Κουφοντίνας και Ηρακλής Κωστάρης. Ο Σάββας Ξηρός καθόταν απέναντι από την πολυκατοικίας υποστηρίζοντας τους δράστες, ενώ ο Βασίλης Τζωρτζάτος ήταν ο οδηγός του οχήματος διαφυγής των δραστών.

Σήμερα, λοιπόν, 27χρόνια μετά, το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ, παραχωρεί την αίθουσα του 1ου ορόφου για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κουφοντίνα, που έχει γράψει ο Τάσος Παππάς, από την Εφημερίδα των Συντακτών. Στην περασμένη συνεδρίαση του ΔΣ, στις 20 Σεπτ., έθεσα το θέμα και τις έντονες αντιρρήσεις μου και το... λαοπρόβλητο Προεδρείο μου απήντησε - εν πολλοίς - ότι δεν τίθεται θέμα "βιβλιοαπαγόρευσης" και φίμωσης! Θύμησα, για πολλοστή φορά την εισήγησή μου ότι η ΕΣΗΕΑ πρέπει να διοργανώσει ειδική εκδήλωση για την μετά θάνατον απόδοση τιμών στον Παύλο Μπακογιάννη, ο οποίος δύο φορές έκανε αίτηση για να γίνει μέλος όσο ήταν εν ζωή και απορρίφθηκε! Για ακόμη μία φορά εισέπραξα ένα "θα το δούμε".

Μάλιστα! Αυτό το Προεδρείο αισθάνεται άβολα όταν πρέπει να αποδόσει τιμές σε ένα θύμα τρομοκρατίας ενώ δεν έχει κανένα πρόβλημα να επιτρέψει σε τρομοκράτες να διαδώσουν τις ιδέες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.