Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Όταν ο Στουρνάρας συνάντησε την Μοιραράκη!


Μια απροσδόκητη συνάντηση είχε στο Hilton ο Γιάννης Στουρνάρας. Ο κεντρικός τραπεζίτης πριν την Ντέλια του ΔΝΤ συνάντησε μια άλλη πιο... λαμπερή κυρία...




Ο «Βηματοδότης» έχει τις λεπτομέρειες:

Το προηγούμενο βράδυ της «εφόδου» της Οικονομικής Αστυνομίας στην οικία Στουρνάρα ο κεντρικός τραπεζίτης είχε μια αναπάντεχη συνάντηση στο «Hilton».

Εκεί που πήγαινε να συναντήσει την Ντέλια του ΔΝΤ, να σου και εμφανίζεται μπροστά του η Δέσποινα Μοιραράκη (ή αλλιώς η «βασίλισσα της μπουχάρας»). Και ω του θαύματος, δεν ήταν ο κ. Στουρνάρας που φάνηκε να εκπλήσσεται από την παρουσία της κυρίας Μοιραράκη στο «Hilton», στον δρόμο που οδηγεί προς την τρόικα, αλλά η κυρία Μοιραράκη, η οποία του έκανε την επική ερώτηση:

«Πώς απ' εδώ, Γιάννη;». Ο κ. Στουρνάρας πήγε να πει το κλασικό «είδα φως και μπήκα» ή το άλλο που σκεφτόταν εκείνη την ώρα «είδα την πισίνα και είπα να κάνω μια βουτιά», αλλά συγκρατήθηκε, χαιρέτησε και φίλησε τη «βασίλισσα της μπουχάρας» και έσπευσε σχεδόν τρέχοντας στο κάλεσμα της Ντέλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.