Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Έγινε αστυνομικός για να βάλει στη φυλακή τον άνθρωπο που την παρενοχλούσε σεξουαλικά όταν ήταν οχτώ χρονών


Μια ιστορία που θυμίζει ταινία και μάλιστα από αυτές που θα θεωρούσαμε…


τραβηγμένες ήρθε στο φως στο Τέξας. Όπως αποκαλύφθηκε μια γυναίκα που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά στην ηλικία των 8 ετών έγινε αστυνομικός, για να συλλάβει τον βιαστή της και 15 χρόνια μετά αυτός καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.
Ο 47χρονος Έρλις Τζόζεφ Τσέισον παρενοχλούσε επί τέσσερα χρόνια την αστυνομικό σήμερα από όταν ήταν μόλις οχτώ χρονών.
Η 27χρονη σήμερα αστυνομικός κατήγγειλε τις επιθέσεις που δέχθηκε όταν πια είχε μπει στο αστυνομικό σώμα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της, ο Τσέισον -ο οποίος και στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για σεξουαλική παρενόχληση παιδιού- της έτριβε το πέος του ανάμεσα στα πόδια της, την έκανε στοματικό έρωτα και την καθοδηγούσε στο πώς να ανεβοκατεβάζει ως παιδί τα χέρια της στο πέος του.
Η αστυνομικός με την καθοδήγηση του ανωτέρου της στην υπηρεσία, τον κάλεσε στον τηλέφωνο και κανόνισε να τον δει ενώπιος - ενωπίω. Ένας συνάδελφος αστυνομικός παρακολουθούσε διακριτικά τη συνάντησή τους, ενώ εκείνη είχε κρύψει μέσα στον στηθόδεσμό της ένα μαγνητοφωνάκι.
«Μου μιλούσε σαν να μιλάει στον κολλητό του» λέει η 27χρονη στην DailyBeast. «Ομολόγησε έξι φορές μέσα στην πρώτη μιάμιση ώρα» προσθέτει, ωστόσο εκείνος επαναλάμβανε τη φράση «πάντα σταματούσα πριν πάει πολύ μακριά το πράγμα» και κατηγόρησε την 27χρονη για την κακοποίηση, λέγοντας: «Είχα ξαπλώσει στον καναπέ και δεν έπαιρνες τα μάτια σου από πάνω μου. Σήκωσα τα σκεπάσματα και εσύ έτρεχες να μπεις μέσα δίπλα σε μένα». Μάλιστα, το θράσος του ξεπέρασε κάθε όριο, όταν εκείνη του είπε ότι αυτός δεν έπρεπε ποτέ να μπει μέσα στο δωμάτιο της ενόσω εκείνη κοιμόταν κι αυτός απάντησε: «Σε κράτησα παρθένα, δεν σε κράτησα;».
Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο Τσέισον καταγράφηκε να λέει: «Θέλω να πω, πάντα χρειάζονται δύο, και δεν είναι ότι σε ανάγκασα, είναι απλώς ότι το (πέος) δεν έχει συναίσθηση και δεν υπάρχει εξήγηση για αυτό. Ήσουν νέα, περίεργη και θα έπρεπε να το ξέρω καλύτερα. Δεν έπρεπε να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση και να ερεθιστώ, αλλά τουλάχιστον συγκράτησα τον εαυτό μου πριν κάνω κάτι χαζό».
Στην κατάθεσή της στο δικαστήριο, η 27χρονη είπε ότι κρατούσε την κακοποίησή της, ως ένα «μύχιο, κρυφό μυστικό» για περισσότερα από 10 χρόνια, και η εκπαίδευσή της στη σχολή αστυνομικών την έκανε να αποφασίσει να αναφέρει το περιστατικό που θα οδηγούσε στη σύλληψη του θύτη της.
«Η δουλειά μου είναι η επιβολή του νόμου. Έχω αφιερωθεί σε ένα υψηλό σκοπό. Θέλω απλά να προστατεύω τους ανθρώπους και πώς θα μπορούσα να το κάνω αν δεν προστάτευα τον ίδιο μου τον εαυτό;» κατέθεσε.
Πλέον ο 47χρονος βρίσκεται από τον Αύγουστο έγκλειστος και δεν έχει δικαίωμα για αναθεώρηση της ποινής προς τα κάτω σε λιγότερο από 42 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.