Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τσίπρας - Παππάς γνώριζαν λεπτό προς λεπτό τα του διαγωνισμού για τις άδειες


Εκείνο που αποκάλυψε ο συνεργάτης του Πρωθυπουργού είναι ότι το Μέγαρο Μαξίμου, και συγκεκριμένα το δίδυμο Τσίπρας – Παππάς, είχε επαφή με τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης...Γνώριζε πότε τελείωνε μια δημοπρασία, πότε άρχιζε η άλλη και πότε τελείωσε η διαδικασία. Τους ενημέρωνε ο κ. Κρέτσος.

Συνεπώς η διαδικασία δεν ήταν πλήρως στεγανοποιημένη. Δεν γνώριζαν, κατά τον συνεργάτη αυτόν, ποιος την κέρδισε και ποιος βγήκε έξω. Ούτε βεβαίως το ποσό.

Από το Μαξίμου όμως έγιναν και κάποιες εκτιμήσεις. Γνώριζαν για παράδειγμα ότι ο Σκάι είχε στρατηγική και ότι έκανε ασκήσεις προσομοίωσης για πολλές εβδομάδες: «Δεν ξέρουμε ποιος τους συμβούλευε, αλλά ότι ο Αλαφούζος ήταν ο καλύτερα προετοιμασμένος ήταν φανερό» είπε.

Είπε όμως και κάτι άλλο για τον κ. Αλαφούζο: «Εκεί που φαινόταν ότι με τις επιθέσεις που έκανε στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο θα έχανε την άδεια, την κέρδισε, κάτι που σημαίνει ότι ο διαγωνισμός ήταν αντικειμενικός».

Βηματοδότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.