Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Γιατί ο Σαββίδης... γύρισε την πλάτη στον γάμο της ανιψιάς του με τον Παπαμιμίκο;


Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν προχθες, το Σάββατο, Ανδρέας Παπαμιμίκος και Σόνια Σαββίδη....



Το μυστήριο τελέστηκε στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα, στους πρόποδες του Ολύμπου, στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου παρουσία στενών συγγενών και φίλων, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην κεντρική πλατεία του χωριού

Ήταν εκεί, μεταξύ άλλων, ο τέως Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη σύζυγό του Γεωργία, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, βουλευτές της ΝΔ, ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης με τη σύζυγό του Ιωάννα Λίλη, η Εύα Καϊλή με τη μητέρα της, ο Κώστας Κουκοδήμος με τη σύζυγό του Λιάνα και την κόρη τους Αθανασία.

Ιδιαίτερη αίσθηση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδης και άλλα μέλη της οικογένειάς του δεν έδωσαν το παρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.