Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Θύμα ομηρίας πασίγνωστος καλλιτεχνικός μάνατζερ στη Γλυφάδα


Όμηρος στα χέρια αδίστακτων ληστών έμεινε για τουλάχιστον 2 ώρες μέσα στο σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα, πασίγνωστος...


 καλλιτεχνικός μάνατζερ μαζί με την αρραβωνιαστικιά του. Οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και κρατώντας όπλα στα χέρια, εισέβαλαν στο σπίτι και έκλεψαν 3.000 ευρώ και κοσμήματα.
Οι δράστες σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newpost, έδεσαν τον μάνατζερ, που στο παρελθόν είχε σχέση με μια από τις πιο γνωστές και ευπαρουσίαστες τραγουδίστριες του πεντάγραμμου, μαζί με την αρραβωνιαστικιά του και έκαναν άνω κάτω το σπίτι αναζητώντας χρήματα και κοσμήματα, που τελικώς βρήκαν. Στην συνέχεια εγκατέλειψαν το σπίτι και διέφυγαν.
Ο μάνατζερ κάλεσε τους αστυνομικούς αμέσως μόλις απελευθερώθηκαν. Στο σπίτι πήγαν άνδρες της ασφάλειας και της ομάδας Δίας όπου πήραν καταθέσεις και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.