Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Επιχείρηση με ανταλλακτικά Ι.Χ. μόλυνε το περιβάλλον


Ένας 62χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης εμπορίας ανταλλακτικών και μηχανικών μερών αυτοκινήτων συνελήφθη στην Πυλαία...


 Θεσσαλονίκης. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι σε δημόσιο κοινόχρηστο χώρο και εξωτερικά από τους χώρους της επιχείρησής του είχε εναποθέσει 12 οχήματα (ολόκληρα ή και τμήματα αυτών), καθώς και καθίσματα αυτοκινήτων, χωρίς να διαθέτει σχετική άδεια από την αρμόδια Αρχή.
Επιπλέον εντός του περιφραγμένου χώρου της επιχείρησης υπήρχαν διάφορα ανταλλακτικά, μεταλλικά εξαρτήματα και τμήματα οχημάτων, καθώς και οχήματα στο τέλος του κύκλου ζωής τους και ελαστικά, για τα οποία στερούνταν σχετικής άδειας περιβαλλοντικών όρων από την αρμόδια Αρχή, σύμφωνα με την οποία ορίζεται ο τρόπος αποθήκευσής τους.
Από την ανεξέλεγκτη και παράνομη εναπόθεση των αντικειμένων προκλήθηκε ρύπανση και αισθητική υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

2016-09-27 ΦΩΤΟ 1 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

2016-09-27 ΦΩΤΟ 2 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.