Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτό είναι το χωράφι που είναι θαμμένος ο μικρός Μπεν [ΦΩΤΟ]


Για 25 χρόνια οι αρμόδιες αρχές της Βρετανίας ψάχνουν τον Μπεν Νίνταμ που είχε εξαφανιστεί στην Κω....



Το τελευταίο σενάριο θέλει το παιδί να είχε χάσει τη ζωή του το 1991 σε δυστύχημα με εκσκαφέα. Η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ θα εξετάσει και αυτό το ενδεχόμενο και γι αυτό το λόγο την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι έρευνες στην Κω.
Αρχικά θα εξεταστεί για περίπου 10-12 ημέρες ένα οικόπεδο με ελιές κοντά στο αγροτόσπιτο στο οποίο έμενε η οικογένεια Νίνταμ οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του μικρού Μπεν.
Στη συνέχεια, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ, άντρες της οποίας θα βρεθούν στο νησί των Δωδεκανήσων, ενδέχεται να ακολουθήσει εκσκαφή σε δεύτερο σημείο.
Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της επιχείρησης «υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρεθούν σε αρκετές περιπτώσεις οστά στο χώμα, καθώς ο χώρος αυτός αποτελούσε στο παρελθόν αγροτική γη. Εάν εξευρεθούν ασυνήθιστα στοιχεία, τότε θα σταλούν στο εργαστήριο για ιατροδικαστική ανάλυση».
Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί έχουν προετοιμάσει τη μητέρα του Μπεν για το χειρότερο σενάριο, αυτό δηλαδή που θέλει το μικρό αγόρι να έχει χάσει τη ζωή του.
Το χωράφι στο οποίο οι Αρχές πιστεύουν ότι θάφτηκε ζωντανός ο Μπεν: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.