Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016


Εκδικάζεται τη Δευτέρα, μετά από σχεδόν πέντε χρόνια και τέσσερις αναβολές, η μήνυση που είχε καταθέσει...


 ο Τζιμπρίλ Σισέ στον Βαγγέλη Μαρινάκη, για το επεισόδιο μετά τη λήξη του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο Καραΐσκάκη το 2011.
Τα γεγονότα είναι λίγο – πολύ γνωστά σε όλους. Στις 19 Φεβρουαρίου του 2011 διεξήχθη ένα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός το οποίο δεν στιγματίστηκε μόνο από τη διαιτησία, αλλά και από όσα ακολούθησαν: Την είσοδο οπαδών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο και την επίθεσή τους σε ποδοσφαιριστές των «Πρασίνων», αλλά και το επεισόδιο που είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τον -παίκτη του ΠΑΟ τότε- Τζιμπρίλ Σισέ.
Σχετκό Περιεχόμενο
Αυτά ήταν τα ζευγάρια των τελικών για τις 4 άδειες!
ΣΧΕΤΙΚΑ
5 άρθρα
2 ομάδες, 2 πρόσωπα
Μάλιστα, το περιστατικό -που καταγράφηκε και από τις κάμερες- είχε και συνέχεια, με τον Γάλλο άσο να εκφράζει ακόμη και σκέψεις αποχώρησης από την Ελλάδα για όσα απίστευτα είχαν συμβεί και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δηλώνει το... περιβόητο «διδάξαμε ήθος» και να δίνει συνέχεια στην κόντρα με τον Σισέ, λέγοντας ότι «δεν τον είδα να υποφέρει, αλλά να θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Αν θέλει να φύγει, χωρίς φούστες και μπλούζες, μπορεί να το κάνει».
Ακολούθησε το SDNA στο Instagram και ενημερώσου πρώτα από όλους!

ίγες μέρες αργότερα ο Τζιμπρίλ Σισέ προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης σε βάρος του προέδρου του Ολυμπιακού (που απάντησε με τον ίδιο τρόπο), στην οποία ο Γάλλος αναφέρθηκε σε όλα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ στο Καραϊσκάκη, δηλαδή στην επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς του Ολυμπιακού, στο επεισόδιο με τον Μαρινάκη, αλλά και στις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας του Πειραιά αμέσως μετά.
Περίπου πέντε χρόνια έπειτα από αυτή την -ακόμη μια- μαύρη βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, την προσεχή Δευτέρα η συγκεκριμένη υπόθεση θα φτάσει -μετά από τέσσερις αναβολές- ξανά στο ακροατήριο, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάθεται στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, για όσα συνέβησαν σε αυτό το... αξέχαστο παιχνίδι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.