Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Εικοσάχρονη πουλάει την παρθενιά της στο διαδίκτυο για να σπουδάσει [ΦΩΤΟ]


Η 20χρονη Ariana είναι μια νεαρή φοιτήτρια από τη Ρωσία που πουλάει την παρθενιά της στο διαδίκτυο ώστε να συγκεντρώσει αρκετά...


 χρήματα για να σπουδάσει στο εξωτερικό. Οι προσφορές μάλιστα ξεκινάνε από 130.500 λίρες.
Όπως αποκαλύπτει η ίδια, σύμφωνα με τη βρετανική Sun, αν και έψαξε και άλλους τρόπους για να συγκεντρώσει τα χρήματα, λέει ότι προτίμησε τελικά την πώληση της παρθενιάς της καθώς βρήκε ότι είναι ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να συγκεντρώσει τα χρήματα.

sfksfj2

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Πολλοί μαθητές αντιμετωπίζουν πρόβλημα κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Θα πρέπει να δουλεύουν για να πληρώσουν για την εκπαίδευσή τους. Θέλω να μετακινηθώ σε άλλη χώρα για τις σπουδές μου στην ιατρική. Το πανεπιστήμιο θα είναι πολύ ακριβό και το ενοίκιο θα είναι επίσης υψηλό. Φαντάζομαι ότι το να ζεις σε άλλη χώρα, θα είναι πολύ δύσκολο και ως εκ τούτου, θέλω να έχω λυμένο το οικονομικό ζήτημα έτσι ώστε να μπορώ να επικεντρωθώ στις ιατρικές σπουδές μου.

sfksfj3

Η 20χρονη αναφέρει επίσης ότι οι γονείς της δεν γνωρίζουν πώς σκοπεύει να συγκεντρώσει τα χρήματα, αλλά προσθέτει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να τους το εξηγήσει όταν τελικά ανακαλύψουν τι συμβαίνει στο διαδίκτυο. Η ίδια μάλιστα δεν είναι η μοναδική που προχωράει σε τέτοια τακτική. Η καλύτερή της φίλη, Lolita επίσης δημοπρατεί την παρθενιά της με τις προσφορές να αρχίζουν στην ίδια τιμή.
Η νεαρή κοπέλα περιγράφει τον εαυτό της ως μια «ανεξάρτητη γυναίκα» και λέει ότι η πώληση της παρθενιάς της είναι δική της επιλογή. Αν και περίμενε για πολύ καιρό για να δώσει την παρθενιά της στο σωστό πρόσωπο, αυτό τελικά δεν βρέθηκε. Έτσι δεν σκοπεύει να περιμένει περισσότερο και να βρει κάποιον που ενδεχομένως μελλοντικά να την πληγώσει, όπως αποκαλύπτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.