Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε πώς πληρώνουν τον καφέ στην Β. Ελλάδα! Και έρχεται κι ο νέος φόρος...


Πρωτοπορούν στην Πτολεμαΐδα για μία ακόμα φορά. Χαμός στο διαδίκτυο με την...


 πινακίδα καφενείου που έχει τιμές για τον καφέ σε είδος. Μάλιστα, στο τέλος αυτού του ιδιαίτερου τιμοκαταλόγου οι τιμές αλλάζουν βάζουν του τί έχει ψηφίσει ο πελάτης στις τελευταίες εκλογές.




Πέραν από το χιουμοριστικό του πράγματος, αυτό που φαίνεται είναι ότι οι αυξήσεις σε βασικά ήδη μας επιστρέφουν πίσω στην εποχή της ανταλλακτικής οικονομίας. Ειδικότερα, ο νέος φόρος στον καφέ που θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου του 2017 κάνει το αγαπημένο ρόφημα των Ελλήνων…είδος πολυτελείας.
Η επαρχία θα πονέσει περισσότερο από τα αστικά κέντρα. Με την συνεχή επιβολή νεών φόρων, τον αυξημένο ΕΝΦΙΑ για τους αγρότες, την αύξηση του ΦΠΑ αλλά και την γενικότερη αύξηση στις τιμές των πρώτων υλών, ο νέος φόρος που θα ισχύσει στον καφέ μαζί με άλλα αγαθά από την 1η Ιανουαρίου του 2017 «τινάζει την μπάνκα στον αέρα». Όπως πολλοί διαπιστώνουν, μετά από τις οικονομίες, τα νέα μέτρα, όπως αυτό του καφέ επιβάλλουν έναν καθημερινό φόρο, έναν ΕΝΦΙΑ της καθημερινότητας που κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει. Για αυτό ακριβώς το λόγο, ο ανταλλακτικός τιμοκατάλογος στο καφενείο της Πτολεμαΐδας καταγράφει το πως αισθάνονται οι πολίτες στην περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.