Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ για συμμετοχή στο συλλαλητήριο εν όψει εγκαινίων ΔΕΘ


Να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που οργανώνεται εν όψει των εγκαινίων της ΔΕΘ στις 10 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη καλεί τους...


 εργαζομένους, η ΑΔΕΔΥ υπενθυμίζοντας ότι συμπίπτουν με τον έναν χρόνο από τις εκλογές «την υπογραφή του 3ου μνημονίου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και τη συνέχιση της λιτότητας, της φοροληστείας, της εκποίησης του Δημόσιου».
Ειδικότερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους, ανέργους και συνταξιούχους« να συμμετάσχουν δυναμικά στο μεγάλο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 6:00 μ.μ., στη Θεσσαλονίκη (Άγαλμα Βενιζέλου)».
«Διεκδικούμε να μπει τέρμα στις συνεχείς μειώσεις των μισθών και των συντάξεών μας και αγωνιζόμαστε για τη σταδιακή επαναφορά τους στα προ μνημονίων επίπεδα» σημειώνει μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.