Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Δήμαρχος Λέσβου: Αν δεν εκτονωθεί η κατάσταση θα έχουμε σοβαρότερα επεισόδια


Φόβους για νέα και σοβαρότερα επεισόδια στο νησί, εκφράζει ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γεληνός, εάν δεν...


 εκτονωθεί άμεσα η κατάσταση.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1 Fm», ανέφερε, με αφορμή όσα εκτυλίχθηκαν χθες στο hot spot της Μόριας: «Δεν ξέρω αν θα είναι σήμερα ή μετά από μια –δύο μέρες αλλά αν δεν εκτονωθεί άμεσα η κατάσταση ασφαλώς θα έχουμε και νέα επεισόδια τα οποία θα είναι σοβαρότερα από τα χθεσινά».
«Είχα προειδοποιήσει τι θα συμβεί με τον αποκλεισμό πολλών ανθρώπων στα νησιά μας αλλά και καιρό τώρα προειδοποιούσα ότι ήδη έχουμε ξεπεράσει τα όριά μας και ήταν θέμα ωρών να συμβεί αυτό που συνέβη εχθές. Απειλούμαστε από πολύ σοβαρότερα πράγματα, χθες ήταν η προειδοποίηση που θα πρέπει να αφυπνίσει και να ληφθούν τα μέτρα τα οποία επιβάλλονται και τα μέτρα που επιβάλλονται είναι άμεση αποσυμφόρηση του νησιού», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν να σηκώνουν το βάρος του προσφυγικού ορισμένα νησιά και 5-10 δήμοι στην Ελλάδα.
Σημείωσε ακόμη ότι «πάρα πολλοί μετανάστες και προσφυγές έφυγαν από τη Μόρια όπου ήταν να γίνουν οι διαδικασίες καταγραφής και αυτή τη στιγμή αναζητούνται».
Ο δήμαρχος Λέσβου έκρουσε τέλος των κώδωνα του κινδύνου για το «εκρηκτικό κλίμα» που δημιουργείται στο νησί. «Υπάρχουν κινητοποιήσεις οι οποίες καθοδηγούνται από συγκεκριμένους κύκλους, ακροδεξιούς κύκλους τους οποίους συμπαρίσταται και κάποιοι άλλοι κομματικοί παράγοντες κομμάτων τα οποία βρήκαν την ευκαιρία για να αυξήσουν τις δυνάμεις των κομμάτων τους και όλο αυτό είναι ένα επικίνδυνο κλίμα το οποίο απειλεί να δημιουργήσει έκρηξη», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.