Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Σαββίδης δίνει τα χέρια με τον Κονομηνά;


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο, μετά την αποχώρηση του Καλογρίτσα και τον Σαββίδη, πλέον, να έχει στα χέρια του το πολυπόθητο μαγικό χαρτάκι με την άδεια τηλεοπτικού σταθμού...




Το Lykavitos.gr φιλοξενεί ένα ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Ιβάν Σαββίδη, αφήνοντας πολλές αιχμές, χωρίς να το κατονομάζει όμως, περί συμφωνίας με τον Δημήτρη Κοντομηνά!

Αναλυτικά το άρθρο:

Ενώ ο χρόνος μετρά ήδη αντίστροφα για την ολοκλήρωση του ελέγχου του Πόθεν Έσχες, αλλά και για την κατάθεση των 20 εκατομμύρια ευρώ της πρώτης δόσης από τον Ιβάν Σαββίδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lykavitos.gr έγινε η πρώτη επαφή Σαββίδη με έναν από τους δύο «κομμένους» καναλάρχες.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, το επιτελείο του Ιβάν Σαββίδη έκανε μια πρώτη διερευνητική επαφή με κορυφαίο στέλεχος του καναλάρχη που δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια.

Η βασική πρόταση Σαββίδη να εξαγοράσει το κανάλι και την υλικοτεχνική του υποδομή κ.λ.π., απορρίφθηκε ασυζητητί από την άλλη πλευρά.

Και η αντιπρόταση από τους επιτελείς του κoμμένου καναλάρχη ήταν η εξής:

Να δημιουργηθεί ένα νέο εταιρικό σχήμα 50% – 50%, να αναλάβει ο Σαββίδης να καταβάλλει το σύνολο του αντιτίμου (συνολικά 61,5 εκατ. ευρώ) και η άλλη πλευρά να βάλει ως συμμετοχή της για το 50% την υπάρχουσα υλικοτεχνική υποδομή του καναλιού.

Παράλληλα η πλευρά του κομμένου καναλάρχη απαιτεί να διατηρήσει το μάνατζμεντ του υπό δημιουργία νέου μέσου αλλά και να «χαράσσει» την πολιτική γραμμή του κεντρικού δελτίου και των ενημερωτικών του εκπομπών.

Όπως αντιλαμβάνεστε, είναι πολύ δύσκολο, τέτοιοι όροι να γίνουν αποδεκτοί από την πλευρά Σαββίδη.

Αλλά επειδή η διαπραγμάτευση είναι ανοιχτή και όπως μάθαμε θα υπάρξει και προσωπική συνάντηση Σαββίδη με τον ιδιοκτήτη του καναλιού την Παρασκευή, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.