Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Την Παρασκευή στην Ιερουσαλήμ η κηδεία του Σιμόν Πέρες


Στο κοιμητήριο του όρους Χερτζλ στην Ιερουσαλήμ θα ταφεί την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου ο Σιμόν Πέρες, που...


 άφησε την τελευταία του πνοή μετά από εγκεφαλικό στα 93 του.
Το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε σήμερα ότι στην κηδεία αναμένονται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, οι ομόλογοί του της Γαλλίας και της Γερμανίας, Φρανσουά Ολάντ και Γιοάχιμ Γκάουκ, ο πρίγκιπας Κάρολος της Βρετανίας και αρκετοί ξένους ηγέτες στην κηδεία του.
Ο Σιμόν Πέρες έφυγε από τη ζωή περιστοιχισμένος από τα μέλη της οικογενείας του, όπως δήλωσε άνθρωπος του περιβάλλοντός του. Νοσηλευόταν στο Ιατρικό Κέντρο Σέμπα του Ισραήλ από τις 13 Σεπτεμβρίου μετά το αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, με την κατάστασή του να κρίνεται αρχικά σταθερή αλλά σοβαρή. Σύμφωνα με τον ισραηλινό Τύπο οι αρχικές εξετάσεις έδειξαν την παρουσία θρόμβου, ο οποίος προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ νεότερες εξετάσεις αποκάλυψαν ότι η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.