Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Καλημέραααα ανεκδοτάκιιιιιι


Ήταν κάποτε ένας ξυλοκόπος...




Ήταν πάντα αφοσιωμένος στην δουλειά του και αγαπούσε αυτό που έκανε.
Η φήμη του με τον καιρό εξαπλώθηκε, τον ζητούσαν συνεχώς για δουλειά και αυτός πήγαινε πρόθυμα από περιοχή σε περιοχή για να κάνει αυτό που ξέρει καλά.

Μια μέρα που τελείωσε την δουλειά του στο βουνό, πήγε κατάκοπος στο αυτοκίνητο του για να γυρίσει σπίτι και να κοιμηθεί. Ωστόσο το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπρος με τίποτα, η μόνη επιλογή του ξυλοκόπου ήταν να περπατήσει κανά 2ωρο και να πάει σε ένα κοντινό χωριό.

Έτσι και έκανε λοιπόν, πήγε στο χωριό και στη συνέχεια στον ξενώνα του χωριού. Η τύχη του όμως πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, καθώς δεν υπήρχε κανένα ελεύθερο δωμάτιο. Πριν φύγει όμως τον σταμάτησε ο ιδιοκτήτης του ξενώνα, του είπε πως υπάρχει ένα δίκλινο δωμάτιο, στο οποίο ζει ένας κύριος, ο οποίος δεν έχει πρόβλημα να μοιραστεί το λογαριασμό.

Ωστόσο υπήρχε ένα πρόβλημα, έτσι ο ιδιοκτήτης είπε στον ξυλοκόπο:

-Πρέπει να σε προειδοποιήσω πως ο κύριος που κοιμάται στο δωμάτιο ροχαλίζει πολύ
δυνατά, ίσως πιο δυνατά και από τα αλυσοπρίονα που χρησιμοποιείς!!!

-Δεν έχω άλλη επιλογή, αναγκαστικά θα πάω εκεί.

Έτσι και έγινε, ο ξυλοκόπος πήγε στο δωμάτιο. Το άλλο πρωί ο ιδιοκτήτης είδες τον ξυλοκόπο να κατεβαίνει, και τον ρώτησε:

-Τελικά κατάφερες να κοιμηθείς;

-Σαν πουλάκι, χρόνια είχα να κοιμηθώ έτσι

-Δεν σε ενόχλησε το ροχαλητό του;

-Στην αρχή ναι, αλλά μετά βρήκα τρόπο να τον κάνω να σταματήσει

-Τι έκανες δηλαδή;

-Πήγα και τον φίλησα στο σβέρκο και του είπα επί λέξει: "τι είναι ομορφιά μου, μην ανησυχείς, θα ξεκουραστώ κανά μισάωρο και θα σου έρθω για τρελίτσες". Έτσι εγώ κοιμήθηκα σαν πουλάκι, και αυτός από τον φόβο του έμεινε ξάγρυπνος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.