Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Καυτά εσώρουχα: Γιατί τελικά άδικα χαλάμε τα λεφτά μας αγοράζοντάς τα


Οι άντρες είναι πιο απλά όντα από εμάς. Όταν τον ρωτάς «με τι εσώρουχα με θέλεις, μωρό μου;» η απάντηση που θα...


 πάρεις είναι «Ό,τι να ‘ναι, αγάπη μου». Δεν είναι πως αδιαφορεί για την ερώτησή σου…
Σύμφωνα με έρευνες και μαρτυρίες ανδρών σε διάφορα γκάλοπ τα εσώρουχα ελάχιστα επηρεάζουν το πόσο θελκτική βρίσκει ένας άντρας μια γυναίκα. Η πραγματικότητα είναι πως ένας άντρας ενθουσιάζεται κυρίως με το να δει μια γυναίκα χωρίς καθόλου εσώρουχα.
Η πραγματικότητα είναι πως ένας άντρας θα ασχοληθεί πραγματικά με τα εσώρουχά σου αν αποφασίσει να σου κάνει ένα τέτοιο δώρο –και από εκεί μπορείς να καταλάβεις τι είναι αυτό που πραγματικά θεωρεί σέξι. Μπορεί να είναι μαύρα, μπορεί να είναι λεοπάρ, μπορεί να είναι πολύ kinky –αλλά είναι σπάνιο έως προς εξαφάνιση το είδος που προτιμά τα ρομαντικά εσώρουχα με φρου φρου και δαντέλες ή τα κομψά ρετρό που αρέσουν σε μας με φαρδιά βρακάκια και κορσέδες. Η μόνη περίπτωση να του αλλάξεις γνώμη για ένα τέτοιο σετ είναι να του το παρουσιάσεις με σόου αλά Dita Von Tease...
Αν ένας άντρας έχει ξεπεράσει καιρό την εποχή που έβλεπε αληθινά εσώρουχα, φορεμένα από κανονικές γυναίκες με το κιάλι (στην πολύ αρχή της σεξουαλικής του ζωή, που πλέον ούτε που θέλουμε να ξέρουμε πόσο νωρίς ξεκινά στις μέρες μας) σπάνια ερεθίζεται στη θέα των εσωρούχων.
Κρίνοντας, όμως, από τα εσώρουχα που πολύ έμπειροι στυλίστες ανδρικών περιοδικών χρησιμοποιούν στις φωτογραφίσεις των παγκόσμιων sex symbols το συμπέρασμα είναι πως όσο πιο μικρά και απλά, τόσο πιο καλά. Και επειδή οι εκδότες του GQ και του Esquire που κάνουν τις πιο σέξι κυριλέ φωτογραφήσεις στον πλανήτη έχουν μελετήσει πολύ τι πουλάει και τι όχι στο ανδρικό τους κοινό, ας πάρουμε ιδέες από τα πιο δημοφιλή εξώφυλλά τους…
Μερικές φορές καλύτερα να παίρνεις τη γνώμη του «ειδικού» πριν ξοδέψεις μια μικρή περιουσία στα Agent Provocateur…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.