Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Έκρυψαν ηρωίνη μέσα σε κάλτσες για να αποφύγουν τη σύλληψη


Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας...


 της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 59χρονου και 26χρονης, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες, 31-08-2016, το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, σε αστυνομική έρευνα του σπιτιού τους, με τη συνδρομή και αστυνομικού σκύλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, η 26χρονη αντιλαμβανόμενη την παρουσία των αστυνομικών, απέρριψε από παράθυρο δωματίου σε εξωτερικό χώρο δύο κάλτσες στις οποίες είχε τοποθετήσει ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν.
Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε ότι περιείχαν:
• 2 συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους 101,1 γραμμαρίων και
• 7 ανισοβαρείς συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους 38,1 γραμμαρίων.
Επιπλέον, βρέθηκαν στο σπίτι και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 825 ευρώ ως προερχόμενο από τη διακίνηση της ηρωίνης, καθώς και μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), κατά παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.