Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

"Σαφάρι" της Αστυνομίας για την καταπολέμηση της εμπορίας ναρκωτικών στην περιοχή της Ροτόντας


Σε σύλληψεις ατόμων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη...


Συγκεκριμένα, μετά από συστηματικούς και στοχευμένους αστυνομικούς ελέγχους, με πεζές επιχιερήσεις και εποχούμενες περιπολίες σε διάφορες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν συνολικά 33 άτομα, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα
Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας (Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, Ο.Π.Κ.Ε. και Τ.Α. Λευκού Πύργου) και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν το τελευταίο διάστημα αστυνομικές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας και στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου, κατά τις οποίες:
• Συνέλαβαν 33 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παραβάσεις του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών».
• Κατέσχεσαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη – ηρωίνη - ναρκωτικά δισκία).
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.