Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Χαλί στον Λεβέντη έστρωσε ο Καμμένος...


Ο Πάνος Καμμένος, έκλεισε το... μάτι στον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, υποστηρίζοντας πως θα ήταν καλοδεχούμενος εταίρος στο υπάρχον εσωτερικό οικοσύστημα του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων...



Με τη σεναριολογία περί του σφιχτής πολιτικής αγκαλιάς Τσίπρα-Λεβέντη να έχει πάρει και πάλι τα πάνω της, μετά τις καταγγελίες του πρώην εκπροσώπου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννη Καλλιάνου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων άνοιξε με τη σειρά του το δρόμο για μία ενδεχόμενη συμπόρευση και δη σε καιρούς...χαλεπούς για το κυβερνητικό σχήμα. "Θα το δεχόμουν με μεγάλη χαρά.

Ο κ. Λεβέντης έχει πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες σε πολλά ζητήματα. Πολλές από αυτές τις ιδέες μπορούν να ενσωματωθούν. Εγώ μπορώ να συνεργαστώ μαζί του. Αν το αποφασίσει να έρθει κοντά μας είναι καλοδεχούμενος”, σημείωσε ο κ. Καμμένος, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με αφορμή την παρουσία του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.