Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Απήγαγαν πιγκουίνο για να διαμαρτυρηθούν για την... αιχμαλωσία άγριων ζώων!


Δύο φοιτητές παραδέχτηκαν ότι απήγαγαν έναν... πιγκουίνο από ένα πάρκο στην πόλη Πορτ Ελίζαμπεθ της Νότιας Αφρικής, προκειμένου...


 να τον απελευθερώσουν στον Ινδικό Ωκεανό για να διαμαρτυρηθούν για την αιχμαλωσία των ζώων, ανέφερε σήμερα η διεύθυνση του πάρκου.
Ο Μπάντι, ένας πιγκουίνος του Ακρωτηρίου, είδος που είναι υπό προστασία, απήχθη τη νύχτα της 20ής προς την 21η Σεπτεμβρίου από το πάρκο Μπέιγουολρντ. Μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο σε μια κοντινή παραλία, όπου οι δράστες τον άφησαν ελεύθερο.
Οι δύο φοιτητές, τα στοιχεία των οποίων δεν αποκαλύφθηκαν, ομολόγησαν την πράξη τους λέγοντας ότι ήθελαν να καταγγείλουν την αιχμαλωσία των ζώων. "Είναι πεπεισμένοι ότι το έκαναν για το καλό του πιγκουίνου. Νομίζουν ότι έκαναν κάτι σωστό", εξήγησε ένας υπεύθυνος του πάρκου, ο Ντίλαν Μπέιλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.