Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Αναστολή ενταλμάτων σύλληψης για δύο κατηγορούμενους της Λαϊκής Τράπεζας


Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας αποφάσισε σήμερα την αναστολή εκτέλεσης των ενταλμάτων σύλληψης εναντίον των Ευθύμιου Μπουλούτα και...


 Μάρκου Φόρου για την υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας, στην οποία οι δύο άνδρες κατηγορούνται για χειραγώγηση των μετοχών της.
Η απόφαση ελήφθη μετά τη σύσταση του Διεθνούς Διαιτητικού Δικαστηρίου στο Παρίσι, στο πλαίσιο υπόθεσης μεταξύ επενδυτών στην Ελλάδα και της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Το Δικαστήριο στη Λευκωσία ζήτησε από τους δύο κατηγορούμενους όπως εξετάσουν το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν, εφόσον δεν διατρέχουν πλέον κίνδυνο σύλληψης, και να διαβουλευθούν με τη Νομική Υπηρεσία όσον αφορά τους όρους που θα ζητηθούν.
Η διαδικασία της υπόθεσης ορίστηκε εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου στις 5 Οκτωβρίου, για σκοπούς παραπομπής των κατηγορουμένων στο Κακουργιοδικείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.