Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

Έκλεβαν κινητά και χρήματα από νοσηλευόμενους σε νοσοκομείο


Κινητά τηλέφωνα και χρήματα άρπαζαν, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από ασθενείς του νοσοκομείου Κέρκυρας...


 τέσσερις νεαροί ηλικίας 17, 18, και δυο 19 χρονών, που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος, με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία.
Ο εντοπισμός των τεσσάρων νεαρών (ρομά), έγινε μετά από καταγγελία νοσηλευόμενου στο γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, για κλοπή του κινητού του τηλεφώνου και χρηματικού ποσού που είχε στην κατοχή του.
Οι αστυνομικές έρευνες που διεξήχθησαν οδήγησαν στα ίχνη των νεαρών ενηλίκων δραστών, αλλά και του ανήλικου 17χρονου, που διαπιστώθηκε ότι κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, είχε αφαιρέσει ακόμη τρία κινητά τηλέφωνα, αξίας 1.250 ευρώ, καθώς και χρήματα από άλλους ασθενείς.
Τα κινητά τηλέφωνα, που είχαν αφαιρεθεί, βρέθηκαν και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται ένας ακόμη 35χρονος ημεδαπός για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.