Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ενωμένοι Δημοσιογράφοι: Οι «Εφιάλτες» κι ο εμπαθής εκτελεστής του ΕΔΟΕΑΠ


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οδηγεί από σήμερα σε ξαφνικό θάνατο τους Έλληνες δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ. Η κατάργηση του Αγγελιοσήμου στερεί τo φάρμακο, την επικούρηση και το εφάπαξ....



Η προσπάθεια φίμωσης του κλάδου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και έχει ως κύριο εκφραστή της τον κ. Κατρούγκαλο, ο οποίος όπως φαίνεται δεν συγχωρεί τις αποκαλύψεις των συναδέλφων μας. Αφού κατήργησε το Αγγελιόσημο επιδιώκει με την τακτική του να βάλει τίτλους τέλους στον ιστορικό Οργανισμό, τον ΕΔΟΕΑΠ, που επί δεκαετίες αποτελούσε το κύριο στήριγμα των χιλιάδων εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων των Μέσων Ενημέρωσης.

Τα αποθεματικά του Οργανισμού δεν αφήνουν περιθώρια για ανάσα. Σε λίγες ημέρες θα είναι αδύνατη η καταβολή συντάξεων, η αποζημίωση φαρμάκων και νοσοκομείων. Τι θα απογίνουν οι ασφαλισμένοι με μακροχρόνια νοσήματα, οι καρκινοπαθείς και οι νεφροπαθείς κύριε Κατρούγκαλε; Είστε τόσο εμπαθής που θα τους αφήσετε να πεθάνουν; Τόσο πολύ σας ενόχλησε τότε το ρεπορτάζ; Ή μήπως θα βρεθεί λύση αν μαζέψουμε όλοι οι διωκόμενοι από εσάς ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ από 1000 ευρώ ο κάθε ένας για να αναλάβει το δικηγορικό σας γραφείο και την περίπτωσή μας;

Απευθύνουμε έκκληση έστω και την ύστατη στιγμή να αντιληφθούν την καταστροφή που δημιουργούν.

Και η έκκληση απευθύνεται και στο ίδιο το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ που επί δέκα μήνες ανέλαβε - χωρίς να συγκεντρώνει την πλειοψηφία του κλάδου - να διαχειρίζεται τις τύχες μας. Κυρίες και Κύριοι της ΕΣΗΕΑ το αγγελιόσημο δόθηκε στον Κλάδο και οφείλετε και το κρατήσετε. Ως Ενωμένοι Δημοσιογράφοι σας το έχουμε διασαφηνίσει σε όλους τους τόνους: Αγγελιόσημο παραλάβατε, αγγελιόσημο θα παραδώσετε. Πόρο για τον ΕΔΟΕΑΠ παραλάβατε πόρο, για τον ΕΔΟΕΑΠ οφείλετε να παραδώσετε. Η ίδια έκκληση απευθύνεται και στους «τρεις» ψευτοεπαναστάτες του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ που μετά το «λεφτά υπάρχουν», ασχέτως αν οι ίδιοι είχαν ως στόχο να μην έχει απομείνει τίποτα πριν από ένα χρόνο, τώρα θέλουν να γλύψουν και τα κόκκαλα. Οι επαναστάσεις άλλωστε δεν μπορούν να γίνουν στα γραφεία των διαφημιστών που είναι οι εχθροί του κλάδου.

Ενωμένοι Δημοσιογράφοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.