Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Αποκαθίσταται το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας


Στο διάστημα του χειμώνα θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι οριστικές μελέτες βάση της δουλειάς που έχει προηγηθεί από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο...


Προχωρούν προοδευτικά οι οριστικές μελέτες για την αναστήλωση της Γέφυρας Πλάκας.
Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν μέχρι τώρα, με την ανάσυρση των περισσοτέρων τμημάτων από την κοίτη του ποταμού, τις πασαλώσεις και τις υποστηρίξεις των βάθρων, αποτέλεσαν την πρώτη και ουσιαστική φάση του έργου.
Στο διάστημα του χειμώνα θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι οριστικές μελέτες βάση της δουλειάς που έχει προηγηθεί από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Όπως έκανε γνωστό ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, η οικογένεια Λούλη, που κατάγεται από την Αετοράχη, γνωστοποίησε ότι είναι σε θέση να διαθέσει άμεσα το ποσό των 150.000 ευρώ που απαιτείται ώστε να εκπονηθούν οι μελέτες και το ερχόμενο καλοκαίρι να ξεκινήσει η αναστήλωση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.