Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Οι... μούφες επιταγές του Σκλαβενίτη, που κατέκλυσαν το Facebook


Δεν είναι πραγματικός ο «διαγωνισμός» που τρέχει από το πρωί στο Facebook και εμφανίζεται να έχει ως έπαθλο δωροεπιταγές των 100 ευρώ από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης...Αυτό υποστηρίζουν στελέχη της εταιρείας, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν είναι καν σε γνώση τους ποιος είναι ο διοργανωτής του «διαγωνισμού».

Ο υποτιθέμενος διαγωνισμός περιλαμβάνει τρεις απλές ερωτήσεις και στη συνέχεια ζητείται από τον συμμετέχοντα να κοινοποιήσει το «διαγωνισμό» στο Facebook και να τον στείλει σε 10 φίλους του στο Messenger.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι αντίστοιχο έχει γίνει και με δωροεπιταγές της ΑΒ Βασιλόπουλος, οι οποίες επίσης δεν έχουν «αντίκρισμα», ενώ έχει ενημερωθεί για το ζήτημα και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.