Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

H Bικτόρια ήταν μεθυσμένη όταν γνώρισε τον Ντέιβιντ!


Μετά από μια εικοσαετία σχέσης και γάμου, τέσσερα παιδιά, και πολλά ups and downs, η Βικτόρια Μπέκαμ αποκαλύπτει άγνωστες...


 πτυχές της γνωριμίας της με τον 44χρονο «σταρ» της μπάλας.
Ποζάροντας στο εξώφυλλο της βρετανικής «Vogue», η 42χρονη πρώην «Spice Girl» και νυν σχεδιάστρια μόδας, «στέλνει» ένα «γράμμα» στον σύζυγό της και άντρα της ζωής της, λέγοντας πως η γνωριμία τους ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά», μόνο που εκείνη ήταν… πιωμένη!
Με τίτλο στο γράμμα της «Τι εύχομαι να γνώριζα», στο οποίο εκτός από τον Ντέιβιντ απευθύνεται και στον εαυτό της, γυρίζει το χρόνο πίσω στο 1996 οπότε και συναντήθηκαν.
Την αρχή έκανε ο Ντέιβιντ, όταν την είδε να πρωταγωνιστεί σε ένα από τα video των «Spice Girls» για το κομμάτι «You’ll be there»:
«Αυτή είναι η ιδανική γυναίκα για μένα και θα την αποκτήσω! Είναι η ιδέα που έχω για την τελειότητα. Αν ήξερα ότι με θέλει κι εκείνη, θα ήμασταν μαζί για πάντα» είχε δηλώσει δημόσια ο 44χρονος σταρ της μπάλας με το που την είδε.
Και φυσικά η Βικτόρια δεν έχασε καιρό, και πήγε να τον δει κατά την διάρκεια αγώνα της Manchester United ώστε να τον δει να παίζει live, τονίζοντας πως τον ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά.
Στο γράμμα της αναφέρει χαρακτηριστικά για αυτή την συνάντηση:
«Έμαθα περισσότερα για το ποδόσφαιρο και ειδικά για τον κανόνα του offside. Και ναι, ο έρωτας με την πρώτη ματιά υπάρχει και σου συμβαίνει όταν παρακολουθείς την Manchester United, παρά το γεγονός ότι είσαι λιγάκι πιωμένη, με αποτέλεσμα οι λεπτομέρειες να παραμένουν ακόμα θολές».
Ωστόσο αυτό που θυμάται από εκείνη τη μέρα, είναι ότι ο Ντέιβιντ «είχε τόσο γλυκό χαμόγελο. Οι άλλοι παίκτες της Manchester ήταν με τις συντρόφους τους, ενώ εκείνος μαζί με την οικογένεια του. Εγώ επίσης ήμουν κοντά στους δικούς μου, και σκέφτηκα πόσο όμοιοι είμαστε. Μου ζήτησε τον αριθμό μου. Έχει ακόμα το αεροπορικό εισιτήριο Μάντσεστερ-Λονδίνο πάνω στο οποίο του το έγραψα».
Να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1999 και απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά, τον 17χρονο Μπρούκλιν, τον 14χρονο Ρομέο , τον 11χρονο Κρουζ και την 5χρονη Χάρπερ.
Εκτός πάντως από τον άντρα της ζωής της, η 42χρονη Βικτόρια αναφέρθηκε και στην περίοδο που ήταν 18 ετών, λέγοντας ότι δεν ήταν από τις πιο χαριτωμένες ή από τις πιο αδύνατες κοπέλες, καθώς και ότι στη σχολή Χορού στην οποία σπούδαζε, την είχαν βάλει στην πίσω σειρά, επειδή παραήταν στρουμπουλή για να βγει μπροστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.