Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

H παπαδιά... ξεμονάχιασε τον άστεγο, που έφερε ο παπάς στο σπίτι! [ΦΩΤΟ]


Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στη Βρετανία με πρωταγωνιστές έναν ιερέα, τη σύζυγό του και έναν 49χρονο αστεγο...Ο 49χρονος, πατέρας δύο παιδιών, αντιμετώπιζε πρόβλημα αλκοολισμού με αποτέλεσμα η γυναίκα του να τον διώξει από το σπίτι. Τότε αυτός αναζήτησε στέγη στο σπίτι ενός ιερέα, ο οποίος όχι μόνο δέχθηκε να τον φιλοξενήσει αλλά τον επαινούσε στο κυριακάτικο κήρυγα για τον αγώνα που έκανε να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ.


Ωστόσο, το ίδιο διάστημα ο 49χρονος  έβρισκε «παρηγοριά» στο κρεβάτι της συζύγου του ιερέα, την οποία την είχε γνωρίσει παλαιότερα καθώς ήταν διευθύντρια σε κέντρο αποτοξίνωσης, στο οποίο πήγαινε.
«Ερωτευτήκαμε ο ένας τον άλλο. Απλά δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε. Φυσικά ήταν και λάθος αυτό που κάναμε. Ο Μάθιου ήταν φίλος και αυτό με κάνει να νιώθω ακόμα χειρότερα», είπε ο 49χρονος.

 Η «παπαδιά» από την πλευρά της φέρεται να αποκάλυψε την απιστία της στον σύζυγό της πριν λίγες μέρες κι εκείνος τη συγχώρεσε, λέγοντας  πως η σύζυγός του βρισκόταν σε μια έντονη ψυχολογική κατάσταση και έκανε ένα λάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.