Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Φρενίτιδα, ουρές και αντίσκηνα για το νέο iPhone 7! [video]


Μία εβδομάδα έχει περάσει από τα αποκαλυπτήρια της Apple για το iPhone 7 και ήδη από χθες - μία μέρα πριν την έναρξη της διάθεσής του στα καταστήματα, που ξεκινάει σήμερα, οι επίδοξοι αγοραστές έχουν ήδη αρχίσει να συρρέουν στα σημεία πώλησης του νέου smartphone...Ο διακαής τους πόθος να το κρατήσουν στα χέρια τους τους οδήγησε ακόμη και να διανυκτερεύσουν σε σκηνές έξω από τα καταστήματα της Apple.

Μπορεί στην Ελλάδα η έλευση του νέου iPhone να έχει προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου, όμως σε κάποιες χώρες η διάθεσή του στα καταστήματα θα αρχίσει νωρίτερα.

Στην Αυστραλία, για παράδειγμα, οι λάτρεις των συγκεκριμένων smartphones έχουν ήδη σχηματίσει ουρές έξω από τα Apple Stores, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν το αντικείμενο του πόθου τους.

Η διάθεση του νέου iPhone στη χώρα έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17/9, όμως δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν στηθεί στην ουρά εδώ και μέρες, διανυκτερεύοντας σε σκηνές έξω από τα σημεία πώλησης, για να είναι σίγουροι ότι θα προλάβουν να προμηθευτούν το υπερ-τηλέφωνο πριν εξαντληθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.