Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Η Katy Perry γδύθηκε για χάρη της Χίλαρι [video]


Το δικό της μήνυμα προς τους νεαρούς Αμερικανούς, σχετικά με τις επικείμενες εκλογές στις 8 Νοεμβρίου στέλνει...


 η Katy Perry με ένα χιουμοριστικό και.... γυμνό βίντεο.
Η εντυπωσιακή ποπ σταρ συνεργάστηκε με τον ιστότοπο «Funny or Die» και το «Rock the Vote on Voter Registration Day», προκειμένου να παρακινήσουν, ειδικά τους νέους, να πάνε να ψηφίσουν στη μεγάλη εκλογική αναμέτρηση. Όπως θα δείτε, η τραγουδίστρια τους προτρέπει να πάνε στις κάλπες όπως αυτοί θέλουν, αλλά να μην ακολουθήσουν το δικό της παράδειγμα που τη θέλει, για τις ανάγκες του βίντεο, γυμνή στην κάλπη. Επίσης, η τραγουδίστρια τους προτρέπει να ψηφίσουν Hillary Clinton.
«Στις 8 Νοεμβρίου είναι οι εκλογές και σας έχω υπέροχα νέα», λέει η τραγουδίστρια. «Φέτος μπορείτε να είστε χάλια και να ψηφίσετε».
Στη συνέχεια σκίζει τα ρούχα της και μένει γυμνή.
«Δεν τέλειωσα το λύκειο», συνεχίζει. «Δυστυχώς δεν έχω επίσημη μόρφωση, αλλά έχω ανοιχτό μυαλό και φωνή. Σας ζητώ να έχετε κι εσείς ανοιχτό μυαλό και να χρησιμοποιήσετε την φωνή σας. Να πως θα την χρησιμοποιήσω εγώ: Θα ψηφίσω υπέρ της Hillary Clinton».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.