Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Έρευνα: Έλληνες και σεξ; Last year


Μπορεί οι Έλληνες λόγω του μεσογειακού τους ταμπεραμέντου να θεωρούνται μηχανές του σεξ αλλά φαίνεται ότι η ερωτική τους ζωή υποφέρει...


Οι παράγοντες δεν είναι μόνο οι κακές συνήθειες όπως το κάπνισμα και η παχυσαρκία αλλά και το άγχος, η οικονομική κρίση και η ρουτίνα της συμβίωσης…
Σύμφωνα με έρευνα γνωστής εταιρείας προφυλακτικών οι Έλληνες φαίνεται ότι κάνουνσεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, επίδοση που τους φέρνει στην πρώτη θέση της παγκόσμια κατάταξης. Παρόλα αυτά όμως τα προβλήματα δεν λείπουν, όπως οτι οι Ελληνες στην ηλικία περίπου των 40 που έχουν μείνει άνεργοι δεν έχουν διάθεση για σεξ.
Γενικότερα οι άντρες εξακολουθούν να ανησυχούν και για τις σεξουαλικές τους αποδόσεις αφού το θεωρούν ένδειξη ανδρισμού. Δεν πηγαίνουν όμως σε σεξολόγους ή ανδρολόγους και αντλούν πληροφορίες από το διαδίκτυο ή τους φίλους. Όσοι παραδέχονται ότι αντιμετωπίζουν σεξουαλικά προβλήματα ανήκουν στις ηλικιακές ομάδες των 25 έως 40 περίπου χρόνων χωρίς να δεν είναι απαραίτητα υψηλού οικονομικού επιπέδου.
Από την άλλη για τις Ελληνίδες το σεξ αποτελεί ακόμη θέμα ταμπού καθώς δεν έχουν μάθει να διεκδικούν μία ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Μάλιστα πιστεύουν ότι μπορούν να καλύψουν τα τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο σεξ, χωρίς αυτά να γίνονται αντιληπτά από τον σύντροφο τους. Η προσποίηση του οργασμού είναι πλέον πολύ συχνό φαινόμενο…
Δύσκολο αποδεικνύεται και το σεξ μέσα γάμο με τη ρουτίνα να το… πνίγει.
Χαρακτηριστικό είναι ότι το τα ζευγάρια την πρώτη τριετία κάνουν περισσότερες από δέκα φορές το μήνα σεξ, ενώ μετά τον πέμπτο χρόνο ο αριθμός των συνευρέσεων πέφτει κάτω από το 50%. Την έβδομη χρονιά, μία φορά το μήνα φαίνεται να είναι αρκετή, ενώ από εκεί και πέρα ο γάμος γίνεται όλο και «λευκότερος», καθώς η ερωτική έλξη μειώνεται δραστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.